Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig: Tak til Setién for muligheden

Nyheder - 20. januar 2020Riqui Puig: Tak til Setién for muligheden

© FC Barcelona


Riqui Puig har i løbet af ugen været blandt de største samtaleemner op mod Setiéns debut som cheftræner i FC Barcelona. Puig har ikke spillet med i de seneste to B-kampe, da han var blevet spået til at spille med for Barca søndag aften hjemme mod Granada.

Setién slog fast på sin første dag, at han har tænkt sig at give de unge spillere chancen. Den chance fik Puig i aftes, da han undervejs i anden halvleg erstattede Rakitic. Den unge Puig fik da også sat sig igennem, da han erobrede bolden i forbindelse med Messis matchvindende mål.

- Atmosfæren var anderledes når man tænker på La Liga og Camp Nou. Men jeg er glad for at have debuteret på hjemmebane; men det vigtigste var de tre point. Jeg vil gerne takke Quique Setién for muligheden, forklarede Puig efter kampen.

- Jeg kigger på fremtiden med optimisme og glæde. Jeg er her for at føre trænerens plan ud i livet - om det er med B-holdet ellers førsteholdet. Lige nu tænker jeg kun på at arbejde hårdt.

Puig stormede ud mod siden og erobrede bolden hvorefter han sendte den videre ind til Busquets. Få sekunder efter leverede Vidal en glimrende assists til Messi, som scorede kampens enlige mål. Målet kom altså efter en erobring fra Puig og det kan han da også læse over alt i aviserne og på de sociale medier i dag.

Specielt på de sociale medier er Barca-fans lykkelige over at se Puig få chancen og man har næppe set det sidste til ham. Der er stor mulighed for at han starter inde på onsdag når FC Barcelona på udebane mod UD Ibiza i Copa del Rey. Her spilles der kun én kamp, så det gælder om at vinde onsdag aften hvis man vil videre i Copa del Rey.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder