Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

I dag besluttes Vidals og Rakitic' fremtid

Transfermarked - 20. januar 2020I dag besluttes Vidals og Rakitic' fremtid

Arturo Vidal og Ivan Rakitic har længe været rygtet væk fra FC Barcelona, og mens Rakitic var tæt på et exit i sommers, har Vidals navn oftere været nævnt her i januar, hvor transfervinduet igen er åbnet. Men hvad kommer der egentlig til at ske med chileneren og kroaten?

Ivan Rakitic fik i sommers at vide, at klubben var klar til at sælge ham, men han valgte at blive for at kæmpe for sin plads. På intet tidspunkt har han for alvor spillet sig ind i varmen og adskillige spillere menes at stå foran ham i køen - uagtet at han startede inde i går, hvor De Jong havde karantæne og Arthur netop var tilbagevendt fra en skade.

Arturo Vidal viser gang på gang hvor vigtig han er for holdet, da han kommer med en helt anden spillestil som har vist sig afgørende op til flere gange. I går leverede han assisten til Messi, som scorede kampens eneste mål, så også her var Vidal afgørende.

I dag er der bestyrelsesmøde i Barcelona, og her vil ledelsen kigge på, hvad der skal ske med de to spillere. Begge spillere har tilbud fra andre klubber, men mens Vidal ønsker at blive, så er Rakitic mere åben for et skifte, da han ikke føler sig lige så vigtig som tidligere.

Rakitic har tilbud fra Juventus mens Vidal har et tilbud fra Inter liggende. De to italienske klubber kæmper i toppen af Serie A og mens Inter for en stund var foran, har Juventus udnyttet Inters slip-ups og sidder nu fire point foran Inter. Rakitic og Vidal kan altså gå hen og blive rivaler såfremt de rykker til Italien.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder