Annonce


Annonce

Annonce

Så er Ousmane Dembélé tilbage i træning

Skader - 20. januar 2020




Der var glædelige nyheder denne mandag, da Ousmane Dembélé dukkede op på træningsanlægget, hvor han fuldførte en omgang træning alene. Han har netop taget hul på næste skridt i jagten på sit comeback efter at han lørdag landede i Barcelona efter halvandens behandling i Qatar.

Ousmane Dembélés skade mod Dortmund i Champions League betød, at han måtte 10 uger på sidelinjen med halvanden måned i Qatar, hvor han kunne blive behandlet for sin skade. Behandlingen i Qatar er nu overstået og derfor er han hjemme i Barcelona, hvor han i dag viste sig frem på træningsbanen til en omgang let træning.

Iñaki Peña, Riqui Puig, Carles Pérez, Ansu Fati, Saverio og Marqués fra B-holdet deltog alle i dagens træning og det gjorde de i forbindelse med at den næste kamp er i Copa del Rey, hvor man møder UD Ibiza. Holdet træner igen tirsdag klokken 18. Kort forinden dukker Quique Setién op til pressemøde forud for opgøret ude mod Ibiza.

Det er værd at huske på, at man slår hul på det nye format i Copa del Rey hvilket betyder, at der ikke spilles noget returopgør. Hvis Barca taber på onsdag, så er de ude at Copa del Rey. Kun i semifinalen spiller man med returkamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Så er Ousmane Dembélé tilbage i træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder