Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så er Ousmane Dembélé tilbage i træning

Skader - 20. januar 2020Så er Ousmane Dembélé tilbage i træning

© Miguel Ruiz - FC Barcelona


Der var glædelige nyheder denne mandag, da Ousmane Dembélé dukkede op på træningsanlægget, hvor han fuldførte en omgang træning alene. Han har netop taget hul på næste skridt i jagten på sit comeback efter at han lørdag landede i Barcelona efter halvandens behandling i Qatar.

Ousmane Dembélés skade mod Dortmund i Champions League betød, at han måtte 10 uger på sidelinjen med halvanden måned i Qatar, hvor han kunne blive behandlet for sin skade. Behandlingen i Qatar er nu overstået og derfor er han hjemme i Barcelona, hvor han i dag viste sig frem på træningsbanen til en omgang let træning.

Iñaki Peña, Riqui Puig, Carles Pérez, Ansu Fati, Saverio og Marqués fra B-holdet deltog alle i dagens træning og det gjorde de i forbindelse med at den næste kamp er i Copa del Rey, hvor man møder UD Ibiza. Holdet træner igen tirsdag klokken 18. Kort forinden dukker Quique Setién op til pressemøde forud for opgøret ude mod Ibiza.

Det er værd at huske på, at man slår hul på det nye format i Copa del Rey hvilket betyder, at der ikke spilles noget returopgør. Hvis Barca taber på onsdag, så er de ude at Copa del Rey. Kun i semifinalen spiller man med returkamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

559,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn MESSI 10

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder