Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Billetter stjålet til Barcas kamp mod UD Ibiza

Copa del Rey - 20. januar 2020Billetter stjålet til Barcas kamp mod UD Ibiza

© EFE


UD Ibiza kunne glæde sig over, at de trak FC Barcelona i Copa del Rey. De små hold ønsker oftest at møde de store kanoner og UD Ibiza fik sig en glædelige overraskelse, da de fandt ud af, at Barca denne onsdag tager turen til Ibiza for at spille pokalbold. Men ikke alt er gået efter planen siden at Ibiza trak Barca.

Mens spændingen stiger på øen i takt med at tiden nærmer sig kampen, så kunne to banditter ikke holde fingrene for sig selv. De er således blevet set på et overvågningskamera, hvor de indtager Ibizas kontorer på Can Misses. Her løb de ind for at stjæle billetter, som er reserveret til sponsorer og institutioner. Og for at gøre den gerning kan man næppe have meget mellem ørerne - og det havde de da heller ikke.

Således har UD Ibiza blot meldt ud, at de stjålne billetter bliver annulleret så de ikke virker når man forsøger at scanne sig ind på stadion. I stedet opretter man nogle nye billetter til de fans, som nu kommer til at mangle deres. Det er da også kun det eneste rigtige at gøre samtidig med at man har meldt sagen til politiet og overdraget videomaterialet.

Det lille ydmyge stadion Estadi Municipal de Can Misses på sydøst Ibiza kan rumme op til 4.500 mennesker og naturligvis er der fuldstændig solgt ud. Folk vil frem til kick off gøre alt for at få fingrene i billetter til kampen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder