Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar nysgerrig på Barcas nye træner

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 20. januar 2020Neymar nysgerrig på Barcas nye træner

Der florerer konstant rygter om at Neymar er interesseret i at vende tilbage til FC Barcelona, men hverken Neymar, FC Barcelona eller Paris Saint-Germain har på noget tidspunkt bekræftet at der skulle være eventuelle forhandlinger igang.
Det er dog ingen hemmelighed, at Neymar fortsat har en vis form for kærlighed til sin gamle klub samt holdkammerater.

Neymar har adskillige gange besøgt Camp Nou og sine tidligere holdkammerater siden han forlod FC Barelona tilbage i 2017, og har også dagligt kontakt med nogle af spillerne, heriblandt, Luis Suárez og Lionel Messi i en WhatsApp-gruppe.

Ifølge den spanske avis, 'El Confidencial', skulle Neymar angiveligt, have spurgt sine tidligere FC Barcelona-holdkammerater om hvad deres førstehåndsindtryk var angående den nyudnævnte Barca-træner, Quique Setién. Mediet skriver yderligere at responsen skulle have været positiv og at man er tilfreds med den nye coach, dog er man utilfreds med, hvordan bestyrelsen behandlede Ernesto Valverde.

I forhold til Setién, har man i omklædningsrummet en opfattelse af at Setién har en mere stram karakter, end Ernesto Valverde, men dog er han stadig åben for forslag og idéer fra spillerne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder