Annonce


Annonce

Annonce

Neymar nysgerrig på Barcas nye træner

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 20. januar 2020




Der florerer konstant rygter om at Neymar er interesseret i at vende tilbage til FC Barcelona, men hverken Neymar, FC Barcelona eller Paris Saint-Germain har på noget tidspunkt bekræftet at der skulle være eventuelle forhandlinger igang.
Det er dog ingen hemmelighed, at Neymar fortsat har en vis form for kærlighed til sin gamle klub samt holdkammerater.

Neymar har adskillige gange besøgt Camp Nou og sine tidligere holdkammerater siden han forlod FC Barelona tilbage i 2017, og har også dagligt kontakt med nogle af spillerne, heriblandt, Luis Suárez og Lionel Messi i en WhatsApp-gruppe.

Ifølge den spanske avis, 'El Confidencial', skulle Neymar angiveligt, have spurgt sine tidligere FC Barcelona-holdkammerater om hvad deres førstehåndsindtryk var angående den nyudnævnte Barca-træner, Quique Setién. Mediet skriver yderligere at responsen skulle have været positiv og at man er tilfreds med den nye coach, dog er man utilfreds med, hvordan bestyrelsen behandlede Ernesto Valverde.

I forhold til Setién, har man i omklædningsrummet en opfattelse af at Setién har en mere stram karakter, end Ernesto Valverde, men dog er han stadig åben for forslag og idéer fra spillerne.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar nysgerrig på Barcas nye træner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder