Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Quique Setién står i et dilemma

Transfermarked: Af Sahel Nawzadi - 21. januar 2020Quique Setién står i et dilemma

© FC Barcelona


Man kan vidst roligt sige, at den nye FC Barcelona-træner, Quique Setién, blev indlemmet i en svær tid. Nemlig midt i al balladen efter fyringen af Ernesto Valverde. Men dog viser det sig, at han har håndteret det meget fint hidtil. På bare få dage har han allerede vist stort potentiale, og hans ambitioner for klubben lover også godt.

Der er nu 10 dage tilbage inden transfervinduet lukker, natten til lørdag, den 31. januar, og Setién har allerede nogle svære beslutninger, som han skal tage.

Blandt andet har der været snak om, hvad der skal ske med henholdsvis Arturo Vidal og Ivan Rakitic. Men derudover må den nye træner også tage stilling til, hvad der skal ske med 9'er-posten nu, hvor Luis Suárez er ude i en længere periode efter en knæoperation. Uruguayaneren er ude i fire måneder og hans sæson er derfor stort set slut.

Umiddelbart skulle der i går eftermiddags have været afholdt et møde blandt bestyrelsen og den nye Barca træner, Quique Setién, som står i et stort dilemma. Valget står mellem at investere i en kort- eller langvarig løsning, i forhold til 9'er-positionen. Skal man hente en ung og talentfuld, men formentlig dyr spiller? Eller skal man hente en erfaren mand, som en kortvarig løsning til Luis Suárez er tilbage og samtidig spare en masse penge til transfervinduet til sommer?

Et andet alternativ er også at satse på FC Barcelonas egne unge spillere fra La-Masia, hvilket Quique Setién har udtalt sig for, at have stor fokus på de unge spillere. Her kunne blandt andet Abel Ruiz og Alejandro Marqués være nogle muligheder.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

559,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder