Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Semedo er Bayern Münchens plan B

Transfermarked - 21. januar 2020Semedo er Bayern Münchens plan B

© AS


Nelson Semedo får ikke den ønskede spilletid i FC Barcelona, men med trænerskiftet fra Ernesto Valverde til Quique Setién kan portugiseren håbe på, at situationen fremadrettet bliver vendt. I mellem tiden holder adskillige topklubber dog øje med den lynhurtige højreback.

Flere klubber - heriblandt Atletico Madrid og Juventus - har haft kig på Nelson Semedo, men også Bayern München begynder at visse seriøs interesse i FC Barcelonas højreback. Således har Bayern München lige nu kig på Real Madrids 24-årige Álvaro Odriozola, som ikke har formået at slå Dani Carvajal af planen.

Bayern München ønsker således at tilknytte Álvaro Odriozola til deres trup, men skulle den mission mislykkes, så har tyskerne en plan B og det er netop FC Barcelonas Nelson Semedo, som helt klart kan lokkes væk fra Camp Nou, da han ikke spiller så meget, som han ellers ønsker det.

Om Quique Setién har lovet Semedo mere spilletid siden træneren landede for en uge siden er ikke til at vide, men i de kommende uger får man helt sikkert at se, hvad planen er. Der er ingen planer om, at Semedo smutter i dette transfervindue, men han er blandt den gruppe af spillere, som kræver mere spilletid frem mod sommer hvis ikke han skal overveje sin afgang.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder