Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Barca går all in på Lautaro Martinez - nu!

Transfermarked - 22. januar 2020Journalist: Barca går all in på Lautaro Martinez - nu!

© Yahoo


Rygterne om om Lautaro Martinez til FC Barcelona har floreret i måneds vis, men nu lader det til at FC Barcelona har taget en beslutning. Ifølge journalisten Veronica Brunat, så har catalanere nu valgt at gå all in på Lautaro Martinez. Nu.

Som bekendt har Luis Suárez pådraget sig en knæskade, som krævede en operation og han er derfor ude for resten af sæsonen som det ser ud lige nu. Derfor mangler man en direkte erstatning, da Suárez er en klassisk ni'er. Barca ser Griezmann som en mere alsidig spiller der kan spille flere positioner oppe i angrebet og man ønsker derfor ikke at klistre ham fast til toppen.

Journalist Brunati erfarer derfor at Barca har valgt at gå efter Lautaro Martinez, som da også umiddelbart er den mest oplagte kandidat på grund af hans geniale teknik, blik målet og ekstreme kynisme. Det vurderes, at Barca er klar til at kaste 120 millioner euro efter argentineren svarende til 900 millioner kroner, men det kræver helt sikkert nogle intense dage ved forhandlingsbordet.Forskellen fra de seneste historier og Brunatis historie er, at Barca vil hente Martinez inden for de næste ni dage, da transfervinduet lukker når vi skifter måned. Defor kræver det en omhyggelig strategi og i den grad fart over feltet hvis man skal lande så stor en transfer nu.

Der er tale om en stor pose penge her midt i januar og Barca arbejder naturligvis også på at sælge spillere for at få penge ind - det er altså ikke kun Martinez, som man arbejder på. Netop derfor kan det gå hen og blive nogle stressfyldte dage for at få puslespillet til at gå op. Èn ting er dog sikkert: Noget skal ske i forhold til at man har mistet Suárez for resten af sæsonen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2018/19 Sort

679,- DKK

339,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder