Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Emerson kan først komme til Barca i 2021

Transfermarked - 22. januar 2020Emerson kan først komme til Barca i 2021

© Kiko Hurtado - MARCA


For præcis et år siden kunne FC Barcelona bekræfte, at man havde købt højrebacken Emerson i Atlético Mineiro. Sekunder senere offentliggjorde man at Real Betis lejer ham og her har han været en solstrålehistorie i løbet af denne sæson hvilket har sat spekulationene i gang om et skifte til FC Barcelona.

Men Emerson blive i Andalusien frem til sommeren 2021, slår Real Betis' sportsdirektør Alexis Trujillo fast. Sportsdirektøren har kigget på kontrakten og taget bladet fra munden for at få lagt is på de mange historier.

- Vi er virkelige glade for Emersons tilvænning her i klubben og med alt, hvad han tilbyder, forklarede Trujillo til Real Betis' radiostation og fulgte op:- Vi tror på, at han er en spiller som bliver bedre og bedre og lige nu kender vi ikke til hans begrænsninger. Men jeg kan bekræfte, at han bliver her frem til den 30. juni 2020. Der er ingen chance for at Barca henter ham inden - sådan en aftale har vi ikke forhandlet ind i hans kontrakt.

- Når tiden kommer, så må vi se på spillerens situation. Lige nu er vi glade for at have ham på holdet og vurderingen må vi tage senere.

Barcelona ejer 50% af rettighederne til Emerson. Klubben har sendt folk afsted for at se samtlige kampe, hvor Emerson har deltaget og rapporterne har altid været positive.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder