Annonce


Annonce

Annonce

Emerson kan først komme til Barca i 2021

Transfermarked - 22. januar 2020




For præcis et år siden kunne FC Barcelona bekræfte, at man havde købt højrebacken Emerson i Atlético Mineiro. Sekunder senere offentliggjorde man at Real Betis lejer ham og her har han været en solstrålehistorie i løbet af denne sæson hvilket har sat spekulationene i gang om et skifte til FC Barcelona.

Men Emerson blive i Andalusien frem til sommeren 2021, slår Real Betis' sportsdirektør Alexis Trujillo fast. Sportsdirektøren har kigget på kontrakten og taget bladet fra munden for at få lagt is på de mange historier.

- Vi er virkelige glade for Emersons tilvænning her i klubben og med alt, hvad han tilbyder, forklarede Trujillo til Real Betis' radiostation og fulgte op:



- Vi tror på, at han er en spiller som bliver bedre og bedre og lige nu kender vi ikke til hans begrænsninger. Men jeg kan bekræfte, at han bliver her frem til den 30. juni 2020. Der er ingen chance for at Barca henter ham inden - sådan en aftale har vi ikke forhandlet ind i hans kontrakt.

- Når tiden kommer, så må vi se på spillerens situation. Lige nu er vi glade for at have ham på holdet og vurderingen må vi tage senere.

Barcelona ejer 50% af rettighederne til Emerson. Klubben har sendt folk afsted for at se samtlige kampe, hvor Emerson har deltaget og rapporterne har altid været positive. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Emerson kan først komme til Barca i 2021

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder