Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca tæt på lejeaftale af Rodrigo

Transfermarked - 22. januar 2020Avis: Barca tæt på lejeaftale af Rodrigo

© Sport


Mens den argentinske journalist Veronica Brunati i går kunne meddele, at FC Barcelona var klar til at hente Lautaro Martinez til klubben her i januar, så meddeler avisen Sport, at catalanerne er tættere på Valencias Rodrigo.

- Barca forsøger at lukke en handel med Valencia for angriberen Rodrigo Moreno selvom han ikke er den eneste mulighed, som de har, skriver avisen og følger op:

- Barca har ikke mange penge til at kaste efter en spiller, så de kigger i første omgang efter en seks måneders lejeaftale med muligheden for at købe til sommer.

Forhadlingerne er gået i gang efter at Rodrigo angiveligt har givet grønt lys til skiftet. Barca er også klar til at inkludere en spiller i handlen - men så vidt er man ikke kommet endnu.Kilder tæt på klubben fortæller til Sport, at handlen er kompliceret, men at man arbejder benhårdt, da transfervinduet lukker om lidt mere end en uge. Barca forhørte sig omkring Aubameyang og Timo Werner, men deres klubber afviste ved kasse 1.

Taget i betragtning af, at der er tale om en lejeaftale, så er Rodrigo den klare favorit lige nu. Men som permanent afløser for Suárez er Lautaro Martinez klart manden, som Barca ønsker sig, og derfor arbejder man på at sælge ud for at få penge ind til den argentinske bomber. Det er altså et større puslespil som skal gå op og de kommende dage bliver meget intense.

Barca har et rigtig godt forhold til Valencia, som man har handlet med mange gange. Spillere som Alba, Mathieu, David Villa og André Gomes har taget turen fra Mestalla til Camp Nou og Rodrigo kan være den næste på listen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder