Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern vil sende Coutinho retur

Nyheder: Af Lars Ravn - 22. januar 2020Bayern vil sende Coutinho retur

Bayern München vil ifølge det tyske medie Bild angiveligt ikke udnytte deres købsoption på Philippe Coutinho, som de ellers sikrede sig, da de lånte brasilianeren i sommerens transfervindue. Cotuinhos præstationer for den tyske storklub må også siges, at have været noget svingende.

Da FC Barcelona købte Coutinho fra Liverpool for små 1,1 milliarder kroner, var han det dyreste køb i klubbens historie, men samtidig også den tredje dyreste handlede spiller nogensinde. Man havde derfor store forventninger til ham, men det lykkedes ham ikke at indfri dem, og man håbede derfor, at han ville vise sit potentiale og få gang i karrieren igen med et lejeophold i den sydtyske storklub.Det er dog ikke rigtig lykkedes for offensivspilleren, og det ser derfor ikke ud til, at det lykkedes at få tyskerne til at udnyttes den mulighed de har for at sikre sig Coutinho for 900 millioner kroner. Det bliver derfor spændende at se, om der venter spilleren en ny chance under Quique Setién, eller om Barcelona vil forsøge at skille sig af med ham permanent til sommer.

Indtil videre ser det dog ud til, at den nye træner vil prøve at få holdet til at spille det elskede tiki taka spil, og hvis den spillestil bliver implementeret, så kunne det tænkes, at der er mulighed for, at man ønsker at give Coutinho endnu en chance i blaugrana trøjen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder