Annonce


Annonce

Annonce

Neto har forstuvet sin venstre ankel

Copa del Rey - 23. januar 2020




Den brasiliansk keeper Neto fik i aftes spilletid på Ibiza, da øboerne tog imod FC Barcelona i Copa del Rey. Den kamp havde Ibiza ekstremt meget ære af, men de kunne følge ikke med helt ind til sidste sekund, hvor Griezmann afgjorde slaget og sendte dem ud af turneringen.

Undervejs i kampen hoppede Neto op for at gribe en bold, men en Ibiza-spiller bragede ind i maveregionen på ham og sendte ham siden til tælling. Han kom dog på fødderne igen, men måtte efter opgøret alligevel brokke sig over smerter, da hans ankel gjorde ondt.

Efter opgøret kunne FC Barcelona konstatere, at keeperen døjer med en forstuvet ankel og at han skal gennemføre nogle undersøgelser i dag for at finde omfanget af skaden. Hvor længe han er ude vides ikke, men det betyder, at B-keeper Iñaki Peña må op på førsteholdet og agere backup for Ter Stegen, som sad på bænken gennem hele kampen i går.

30-årige Neto blev hentet i Valencia, som er FC Barcelonas næste modstander. Han har spillet med i tre officielle Barca-kampe siden skiftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neto har forstuvet sin venstre ankel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder