Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Jeg brød mig ikke om første halvleg

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 23. januar 2020Setién: Jeg brød mig ikke om første halvleg

©


FC Barcelona er nu videre i Copa del Rey, efter gårsdagens 2-1 sejr over UD Ibiza. Det var dog på ingen måde nogen nem kamp, på trods af at UD Ibiza til dagligt spiller i den tredjebedste liga i Spanien. Det er bestemt heller ikke noget cheftræner Quique Setién er tilfreds med.

FC Barcelona kom tidligt bagud i kampen, og havde problemer med at åbne op for et defensivt Ibiza-hold, men dog lykkedes det at få hevet en sejr hjem i de døende minutter.

- Jeg brød mig ikke om spillet i første halvleg, fortalte Quiqué Setién kort efter kampen, men er dog forståelig, at kunstgræsset gav nogle vanskeligheder.

- Det var et meget intenst og aggressivt hold vi så i dag, de var meget gode defensivt, fastslog den 61-årige spanier og fortsatte:

- Jeg ville gerne at vi havde været lidt mere skarpe, men det vil samtidig hjælpe os, fordi vi vil kunne drage konklusioner fra dette i fremtiden. Når du gør tingene dårligt, kan du forbedre det.

Derudover fortalte Setién også at han havde forventet en svær kamp, mod en svær modstander, som iøvrigt gjorde det meget godt defensivt, men han var utilfreds med at Barcelona gav liv til Ibiza.

- De fortjener en masse ros. Med bolden kan du udspille modstanderen, og af den grund havde vi mere succes i anden halvleg end i første. Det har ikke været nemt.

- Mod Granada havde vi mere kontrol, men i dag mistede vi bolden mange gange. Vi gav liv til modstanderen, hvilket er noget vi vil undgå.

- Mit hold var fokuseret, men der manglede kreativitet på den sidste tredjedel og vi havde ikke tålmodighed i bestemte øjeblikke. Ibiza spillede en fantastisk kamp. Det har på ingen måde været nemt, afsluttede han.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder