Annonce


Annonce

Annonce

718 afleveringer - 3 skud på mål

Copa del Rey - 23. januar 2020




FC Barcelona leverede en skamfuld præstation mod UD Ibiza i går, da de indledte deres togt i Copa del Rey 2019/2020. Quique Setién overraskede ved at udtage en stærk trup, men han havde tydeligvis forudset en svær kamp.

Til trods for nærmest at stille op med et helt A-hold, fik Barca enorme problemer mod Ibiza, som spiller i Spaniens tredjebedste fodboldrække. Der var ingen tvivl om, at Barca sad mest på bolden, men effektive og kreative var de langt fra.

Det var først sent i anden halvleg og dybt inde i overtiden, at Griezmanns to mål ændrede 1-0 til 1-2 og sikrede Barca billetten videre. Undervejs i kampen leverede Barca 718 afleveringer hvilket fortæller alt om deres enorme dominans af bolden - men der kom altså ikke meget ud af det.

Til trods for de mere end 700 afleveringer og 78 procent boldbesiddelse, så fik Barca kun sølle tre skud på mål ud af det. Og det er altså tre skud på mål over 97 minutter mod et hold fra en lavere division. To af skuddende gik i mål fra Griezmanns venstre fod. Frenkie de Jong og Jordi Alba stod for de målgivende afleveringer.

Denne skammelige statistik kommer bare tre dage efter at Setiéns mandskab forsøgte sig med 1005 afleveringer mod Granada. Der var da også grund til, at Setién efter kampen i aftes ikke var tilfreds. Nu gælder det om at komme ovenpå og forberede sig til en endnu sværere kamp ude mod Valencia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


718 afleveringer - 3 skud på mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder