Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyang vil til Barca - Arsenal står i vejen

Transfermarked - 23. januar 2020Aubameyang vil til Barca - Arsenal står i vejen

© TT


FC Barcelona er på jagt efter en erstatning for Luis Suárez, som for en uges tid siden blev meldt ude for resten af sæsonen efter en knæoperation. Suárez efterlader sig dermed et tomrum og det ønsker Barca at udfylde - gerne ved at købe en spille. Her har Rodrigo og Aubameyang været oppe at vende samt Lautaro Martinez fra Inter.

I dag er der nyt fra Mundo Deportivo som erfarer, at FC Barcelona har været i kontakt med Arsenal som har forhørt som omkring Aubameyang. Situationen er den, at angriberen gerne vil skifte til FC Barcelona, men Arsenal står i vejen, da det simpelthen vil være for stort et tab for dem.

Det er ingen hemmelighed, at Arsenal i årevis har kæmpet med at finde tilbage til fordums styrke. Senest er Unai Emery blevet fyret og Mikel Arteta hentet ind, men resultaterne har ikke givet pote fra første kamp og Arsenal er altså at finde nede på en 10.-plads hele 34 point fra topholdet Liverpool men kun 17 point fra sidstepladsen.

Barca hævder, at de kender til alle detaljerne i et muligt køb af Aubameyang, men det kræver, at Arsenal bliver overbevist og slipper deres lynhurtige angriber. Det ser svær ud, men muligheden er reel og spørgsmålet er hvor langt Barca ønsker at gå med bare en enkelt uge tilbage af transfervinduet.

Aubameyang modtog anførerbindet i Arsenal efter den enorme uro omkring Granit Xhaka sidste år. Det bliver altså ikke let at fravriste ham fra Arsenal, som har brug for ham på banen til hver en tid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder