Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Forventet startopstilling mod Valencia

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 23. januar 2020Forventet startopstilling mod Valencia

© AS


Nu hvor FC Barcelona har sikret sig en plads videre i Copa del Rey-turneringen, rettes fokus mod La Liga, hvor Quique Setién for alvor kommer på prøve, når de skal møde Valencia på udenbane. Barca har førhen haft problemer på Mestalla, og derfor er det store spørgsmål, hvordan Setién har tænkt sig at gribe dette an.

Meget tyder på, at der muligvis vil blive gjort brug af samme opstilling, som blev brugt mod Granada FC, men dog med en lille ændring, nu hvor Frenkie De Jong er tilbage fra sin karantæne. Det er dog også en mulighed at Umtiti bliver erstattet med sin landsmand, Clément Lenglet.

Ivan Rakitic startede inde mod Granada af to grunde: Arthur var netop vendt tilbage fra en skade og Frenkie de Jong havde karantæne. Rakitic ventes ikke at starte inde mod Valencia. I forsvarskæden kan det ligne en udskiftning mellem Umtiti og Lenglet, men det er stadig et spørgsmål omkring Umtitis form - den bliver tjekket hver dag til træning så han undgår overbelastning.

Oppe i front er Messi tilbage på banen efter en pause mod Ibiza mens Griezmann skal fortsætte sin form efter to mål i aftes. Ansu Fati er det logiske tredje valg i angrebet.

Setién vil formodentlig stille op med følgende mandskab mod Valencia på lørdag;
Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Busquets, Vidal, De Jong, Fati, Messi og GriezmannLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Vapor Børn

899,- DKK

489,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder