Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann har scoret i alle turneringer

Copa del Rey - 24. januar 2020




Antoine Griezmann bev matchvinder mod Ibiza i onsdagens Copa del Rey-kamp, da FC Barcelona med besvær fik kæmpet sig videre til næste runde hvorfor de er med i bowlen i dag når der er lodtrækning til næste runde. Griezmanns mål mod Ibiza var faktisk også historisk på det interne plan.

Således er han den første spiller i denne sæson til at score i alle turneringer for FC Barcelona. Han har allerede scoret syv mål i La Liga og er på den konto kun bag Messi (14) og Suárez (11). I Champions League nettede Griezmann mod Dortmund mens han også kom på måltavlen mod Atletico Madrid i Super Cuppen i Ernesto Valverdes sidste kamp i spidsen for Barca.

14 spillere fik spilletid i Setiéns første kamp mens yderligere fem fik spilletid i onsdagens pokaldyst. Så der er nok med spillere til at score målene, men indtil videre er det Griezmann, som har scoret i alle turneirnger. Det hænger dog også sammen med, at Messi ikke var på banen i går. Han har ligeledes scoret i de øvrige turneringer, men blev sparet mod Ibiza.

Kampen mod Ibiza var i øvrigt Griezmanns debut for Barca i Copa del Rey som det også var for Neto, De Jong og Junior. Ansu Fati og Carles Perez debuterede også i Barca-trøjen i pokalturneringen, så der var rigeligt med glæde blandt flere spillere selvom spillet på banen langt fra viste det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann har scoret i alle turneringer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder