Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca sælger La Masia-spiller

Transfermarked: Af Sahel Nawzadi - 23. januar 2020Officielt: Barca sælger La Masia-spiller

© BBC


Det er sjældent, at man hører om engelske spillere i FC Barcelona. Sidst man havde succes med en englænder i klubben var tilbage i 1986, hvor man hentede Gary Lineker fra Everton.

I sommers hentede man 16-årige Louie Barry fra engelske West Bromwich Albion, men angriberen har desværre ikke formået at gøre sig bemærkelsesværdigt, hvilket nu sender den unge angriber tilbage til England. Han er nemlig blevet købt af Aston Villa for lidt over en million euro.

Barry kom til klubben i sommers og debuterede den 12. oktober 2019, og allerede et halvt år senere er han på vej tilbage til England. Det skyldes blandt andet, at han ikke formåede at spille sig på holdet, Juvenil A, på trods af at han nåede at spille ti kampe, hvor det kun blev til to mål fra den 16-årige Louie Barry.

Ifølge den spanske sportsavis Sport, var Barry meget langsom i forhold til at tilpasse sig det spanske liv, og derudover havde han bare ikke niveauet til at konkurrere med de andre Juvenil A-spillere. Man overvejede at sende ham til Juvenil B, men der var ikke ledige pladser på holdet.

Louie Barry vender nu hjem til England for at prøve lykken i Aston Villa.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde MESSI 10

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder