Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cristian Tello vil spille i Amerika

Transfermarked - 24. januar 2020Cristian Tello vil spille i Amerika

© Mundo Deportivo


Den tidligere FC Barcelona-spiller Cristian Tello har ikke fået den kometkarriere, som mange håbede på, at han begyndte at brage igennem lydmuren på Camp Nou. Hans enorme fart gav ham en masse spilletid i Barca, men overordnet havde han ikke den fornødne kvalitet og blev siden sendt videre.

Først gik turen til FC Porto på en lejeaftale og siden italienske Fiorentina, før Real Betis købte ham fri. Han har spillet for andalusierne i tre år, men det kan snart være fortid, da flere og flere klubber banker på hans dør.

Getafe og Celta Vigo har begge henvendt sig, men de skal kæmpe en hård kamp for at sikre sig Tellos underskrift, da han har ambitioner om at prøve et nyt land og i den forbindelse har David Beckhams Inter Milan banket på hans dør.

Ifølge spanske kilder er der allerede avancerede forhandlinger i gang og det kan gavne Barca, da de fortsat ejer 50 procent af rettighederne til Tello mens Real Betis ejer den anden halvdel. Derfor kan Barca se frem til at modtage nogle penge såfremt Betis sælger ham til Inter Milan - men der er bestemt ikke tale om et revolutionerende beløb.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder