Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Ingen kunne lide, hvad vi så i dag

La Liga - 25. januar 2020Setién: Ingen kunne lide, hvad vi så i dag

© Forbes


FC Barcelona leverede en skamfuld præstation mod UD Ibiza i midtugen, men fik alligevel hentet sejren med hjem. I dag mod Valencia fortsatte man turen med dårlige præstationer, og man tabte helt fortjent med 2-0 til Valencia. Efter opgøret var cheftræner Quique Setién ikke bleg for at sætte ord på nederlaget.

- Der er nogle ting, som spillerne stadig knokler med at forstå, eller også er det os (trænerstaben) som ikke forklarer det ordentligt. Ingen kunne lide, hvad vi så i dag. Vi har rigtig lang vej endnu, kom det fra Setién på pressemødet efter kampen før han fulgte op:

- Der er meget at forbedre i forhold til hvor vi skal stå på banen; for vi leverede et hav af meningsløse afleveringer. Vi har ikke i tankerne, at vi skal have bolden på fødderne bare for at have bolden. Der skal ske noget med bolden når vi har den.

Der skete ingenting med bolden på Barca-fødder. Der var et hav af side-afleveringer og der kom ingen chancer i første halvleg.

- Det bedste ved første halvleg var, at det fortsat stod 0-0. Vi spillede ikke godt. Vi var bedre i anden halvleg, men det var ikke nok. Der er flere ting, som vi ikke har gjort godt nok.

Unge Carles Perez kan i disse dage i medierne læse, at han ikke er en del af Setiéns planer. Angiveligt skulle træneren have forklaret til Perez, at han skal finde sig en ny klub. Til det udtalte Setién:

- Jeg har ikke i sinde at tale med jer om private samtaler.

Quique Setién skal nu forsøge at sætte sit hold op til kampen mod Leganés i Copa del Rey før Levante kommer på besøg. Typisk er der enorm forskel på Barca hjemme og ude, så der venter nok to sejre før man løber i problemer mod Real Betis på udebane. Sådan har historien i hvert fald været længe.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn MESSI 10

529,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder