Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé træner med igen!

Skader - 26. januar 2020Dembélé træner med igen!

© FC Barcelona


Efter en trist forestilling på Mestalla i går var der gode nyheder i dag, da Ousmane Dembélé var i stand til at træne med sine holdkammerater for første gang siden han pådrog sig en slem skade mod Dortmund i Champions League tilbage i november. Franskmanden har været i Qatar i adskillige uger men vendte hjem til Barcelona for en uges tid siden.

Quique Setién kaldte spillerne til træning i dag, hvor man rettede fokus på midtugen Copa del Rey-kamp mod Leganés. De spillere, som deltog i kampen mod Valencia gennemgik en let omgang træning og kunne se Dembélé deltage i adskillige øvelser. B-spillerne Inaki Pena, Sergi Puig, Araujo, Collado, Riqui Puig, Perez, Fati og Abel Ruiz deltog alle i dagens træning.

I morgen, mandag, får spillerne sig en frispark før de tirsdag klokken 11 skal dukke op til træning igen. Under dagens træning tog man ligeledes fat i den helt nye træningsdragt. Her er der tale om en gul træningsdrag, som erstatter den blå, man ellers har trænet i denne sæson. Frenkie de Jong fik æren af at præsentere den nye træningsdrag i Barcelonas egen butik på Camp Nou i sidste uge.

Efter to udekampe mod UD Ibiza og Valencia, venter der nu to hjemmekampe mod Leganés og Levante.

Du kan købe den nye træningstrøje her
Dembélé træner med igen!Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder