Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca har budt 600 mio. kr

Nyheder: Af Sajad Koftan - 27. januar 2020




Flere kilder fra både Frankrig og Spanien hævder at vide at FC Barcelonas sportslige ledelse allerede har gravet dybt i de catalanske lommer i håb om at hente en vis fransk stjerneangriber til Camp Nou.

Luis Suarez er langtidsskadet - en kendsgerning som hverken Lionel Messi, Barcas fans eller ledelsen kan leve med, uden at man handler hurtigt på transfermarkedet.

Wissam Ben Yedder, som er topscorer hos Ligue 1 klubben Monaco, sættes derfor i forbindelse med et skifte væk fra fransk fodbold, hvor catalanerne allerede har erklæret sin kærlighed for angriberen med et bud på 600 mio. kr, melder mediet SPORT.

Ben Yedder imponerer i Frankrig for tiden efter ligeledes at have haft stor succes i Spanien og scoret mål på samlebånd for Sevilla i La Liga, som jo sendte den farlige spydspids til Monaco for 300 mio. kr. i sommers.

Wissam Ben Yedder kender særdeles godt til La Liga, som jo et et stort plus for Barca hvis handlen bliver en realitet for catalanerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca har budt 600 mio. kr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder