Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus: Ingen byttehandel med Barca

Transfermarked - 27. januar 2020Juventus: Ingen byttehandel med Barca

©


I sidste uge forlød det i italiensk presse, at Juventus havde tænkt sig at agere på in interesse for Ivan Rakitic. I den sammenhæng blev det rapporteret, at Juventus og Barca var i færd med at forhandle en bytteaftale på plads som sendte Federicio Bernardeschi til Barca og Rakitic til Juventus.

Federicio Bernardeschi var en stærk mand for Barca i sidste sæson, men efter Sarri tog over som cheftræner i klubben, er han så småt blevet overhalet og spiller langt mindre. Derfor skulle han være interesseret i et klubskifte hvilket kunne komme Barca til gavn.

I første omgang stod Barca kun i positionen til at sælge Rakitic, men en byttehandel er så småt begyndt at interessere dem, men det er ikke længere relevant for Juventus, bekræfter klubbens sportdirektør Fabio Paratici.

- Vi har et forrygende hold her i Juventus og det er kun normalt, at man hører om andre klubber, der er interesseret i vores spillere. Men jeg kan fortælle, at vi ikke forhandler med nogen, fortæller 47-årige Fabio Paratci ifølge Sky Sport Italia og følger op:

- Vi er hverken i forhandling med Barcelona eller Real Madrid. Vi har et godt hold og vi har tænkt os at fortsætte med dette hold.

Dermed tyder alt på, at byttehandlen er død, og at Barca nu må finde en anden klub, som er interesset i at hente Ivan Rakitic. Barca er klar til at sælge Rakitic, som også efterhånden har indset, at han ikke får meget mere spilletid end det har været tilfældet i løbet af sæsonen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

239,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder