Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca forsøgte at hente Lautaro Martinez

Transfermarked - 28. januar 2020Barca forsøgte at hente Lautaro Martinez

© Sempre Inter


FC Barcelona har søgt markedet tyndt for at finde den perfekte erstatning til Luis Suárez,som er ude i adskillige måneder med en skade. Lautaro Martinez er uden tvivl tilhængernes klare valg, og Barca forsøgte faktisk at grave sig ind i sagen.

Således skulle Barca have kontaktet Martinez' agenter for at forhøre sig om muligheden, men der var flere faktorer som gjorde, at det stort set er umuligt at hente argentineren i indeværende transfervindue. Rent økonomisk er det umuligt for Barca at købe ham fri lige nu og derudover er Inter ikke villige til at sælge ham nu.

Lautaro Martinez har en kontrakt hos Inter frem til sommeren 2023, men det gode for Barca er, at han i juli over en periode på to uger har en frikøbsklausul på 'kun' 111 millioner euro, hvilket er noget, som Barca ønsker at udnytte. Man ser ham som den klare erstatning til Suárez på sigt og alt tyder på, at man henter ham til sommer.

Lige nu og her må man nøjes med Rodrigo fra Valencia, som menes at blive bekræftet senere i dag. I går rejste Valencias præsident til Barcelona for at færdiggøre handlen, så det varer ikke længe før Barca har fundet en ny spidsangriber.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder