Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Paco Alcácer skal erstatte Rodrigo

Transfermarked - 28. januar 2020Medie: Paco Alcácer skal erstatte Rodrigo

Rodrigo er godt på vej til FC Barcelona og det varer ikke længe før Valencia og Barca kan bekræfte handlen. Det er lige nu blot et spørgsmål om tid før Valencia siger ja til aftalen. Det forventes at ske i dag. Men Valencia har allerede deres erstatning klar.

- Valenia er nået til enighed om en aftale af Paco Alcácer, som sender ham retur til Mestalla fra Dortmund såfremt Barca henter Rodrigo, skriver Cadena SER.

Som bekendt blev Paco hentet af Barca i Valencia før han blev sendt på leje i Dortmund, hvor han gjorde det så godt, at han fik sig en permanent aftale. Siden er han røget ud i kulden og er nu blevet overhalet af Erling Braut Håland, som har scoret fem mål i sine to første kampe og trækker overskrifter verden over.

Barcas aftale med Valencia omkring Rodrigo menes at omhandle en lejeaftale og ikke et permanent skifte. Derudover får Barca mulighed for at købe Rodrigo fri, men de eksakte detaljer lander først når Barca og Valencia trykker i hænderne når aftalen er i hus

26-årige Paco Alcácer spillede 124 kampe for Valencia med 43 mål til følge. I Barca blev det til 50 kampe og 15 mål mens han i Dortmund bød på 46 kampe og 26 mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

225,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder