Annonce


Annonce

Annonce

Mulige afgange i dette transfervindue

Transfermarked - 28. januar 2020




Vinterens transfervindue lukker om ganske få dage og derfor bliver der fortsat arbejdet hårdt og intenst på Barcas kontorer. Adskillige spillere kan forlade klubben inden for de kommende to døgn; her tager vi temperaturen på situationn i FC Barcelona i disse dage.

I weekenden lukker transfervinduet og Barca forsøger at aflaste de spillere, som ikke menes at have en fremtid i klubben. Derudover skal der en ny angriber på plads som følge af Luis Suárez' skade.

Ivan Rakitic
At Quique Setién landede i Barca gjorde ingen forskel for Ivan Rakitic. Hans situation er fortsat kompliceret og ingen forventer at han har en fremtid i Barca. Men flere ting skal gå op i en højere enhed før kroaten smutter. Umiddelbart er det bedste bud Juventus såfremt italienerne sender Emre Can til Dortmun.

Carles Perez
Der er tale om en spørgsmål om timer før Perez kan kalde sig for Roma-spiller. Italienerne betaler omkring 15 millioner euro for transferen. Barca forsøger dog at inkludere en tilbagekøbsklausul i handlen, men det ønsker Roma ikke.

Moussa Wagué
Sæsonens største taber hidtil. Han var parat til at skifte klub i sommers, men Valverde lovede ham, at Semedo skulle være førstevalg som højreback og næste mand i køen ville så være Wagué. Sådan er det dog ikke gået: Sergi Roberto har spillet langt flere kampe på positione hvilket har sendt Wagué helt ud i kulden. Torino meldes på banen som interesseret.

Abel Ruiz
Sporting Lisabon har ikke lagt skjul på deres interesse i Abel Ruiz og alt peger i retning af et skifte. Han har ingen fremtid i Barca og det har stået klart længe og nu er det blot et spørgsmål om hvornår skiftet bliver offentliggjort før han kan kalde sig Sporting-spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mulige afgange i dette transfervindue

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder