Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rexach: Lad Griezmann spille på toppen

Nyheder - 28. januar 2020Rexach: Lad Griezmann spille på toppen

© Marca


FC Barcelona forventes at kunne præsentere transferen af Rodrigo Moreno i løbet af tirsdagen, men spørger man Barca-legenden, 73-årige Carles Rexach, så er det eneste rigtige at proppe Antoine Griezmann op på toppen. Det er dog noget, som Valverde ikke valgte at gøre og noget som Setién heller ikke ser ud til at gøre.

- Lad nu bare Griezmann spille på toppen. Det er hans position. Han kan sagtens spille på sin vante position. Jeg forstår ikke hvorfor man har så travlt (med at finde en erstatning for Suárez på transfermarkedet), fortæller Rexach ifølge Marca.

I weekenden spillede Barca en ekstremt dårlig kamp, da de tabte 2-0 til Valencia. Dagen efter hentede Real Madrid en 1-0-sejr ude mod Valladolid og dermed overtog madrilenerne førstepladsen i La Liga. De skal dog ikke føle sig alt for komfortable, mener Rexach.

- Real Madrid har forsøger for meget. De er gået foran i tabellen, men de vandt kun 1-0 og de var heldige. Ingen hold vinder let i denne sæsosn. Derudoer har hver en ændring (Valverde fyret, Setién hyret) sin egen overraskelse og måske er problemet i Barca at de har for meget boldbesiddelse til at blive farlige.

- Af og til kommer der ikke en chokreaktion, da spillerne kan have svært ved at forstå ændringerne.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder