Annonce


Annonce

Annonce

To bejlere til Moussa Wague

Nyheder: Af Lars Ravn - 28. januar 2020




Moussa Wague har været rygtet væk fra Barcelona i dette transfervindue, og eftersigende skulle der være to bejlere til ham. Den ene er Valencia mens den anden er den franske klub Nice. Valencia vil dog vente med at foretage sig noget i forholdet til en eventuel transfer med Wague, indtil de har set hvad der sker i handlen med Rodrigo Moreno, som bliver rygtet kraftigt til Barcelona.

Der skulle eftersigende ligge et tilbud på forsvarsspilleren fra Nice, hvor der skulle være en aftale om, at Barcelona har mulighed for at købe ham tilbage hvis de skulle være interesseret i dette. Valencia ønsker derimod, at hente forsvarsspilleren til klubben på en lejeaftale, hvor han skal aflaste danske Daniel Wass, som i øjeblikket bruges som højre back.

Wague ser ikke ud til at være en del af den ny træner Quique Setien's planer, da både Sergio Roberto og Nelson Semedo er foran ham i køen. Under Ernesto Valverde fik Wague kun en optræden i ligaen, og to i Champions League. Det er derfor ikke meget spilletid det er blevet til i denne sæson, og man kan derfor ikke bebrejde Wague for at han gerne vil videre.

Han fik sin debut for førsteholdet i en kamp mod Huesca i april, og han blev rykket permanent op på førsteholdet i sommers. Her var der snak om, at Roberto skulle rykkes tilbage til hans foretrukne plads på midtbanen, og man havde derfor brug for en ekstra højre back i førsteholdstruppen.

Wague kom til klubben efter at have repræsenteret Senegalt til verdensmesterskabet i 2018, og hans kontrakt med klubben løber indtil sommeren 2023. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


To bejlere til Moussa Wague

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder