Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kovending: Barca dropper Rodrigo!

Transfermarked - 28. januar 2020Kovending: Barca dropper Rodrigo!

©


FC Barcelona har her til aften valgt at afbryde alle forhandlinger med Valencia omkring angriberen Rodrigo Moreno, melder Mundo Deportivo, Sport og RAC1 entydigt. Dermed må Rodrigo vende snuden tilbage til Valencia eftersom han egentlig var landet i Barcelona tidligere på tirsdagen for at blive undersøgt af Dr. Cugat i forbindelse med sin seneste knæskade.

Grunden til, at Barca trækker sig fra at hente Rodrigo skal ifølge mediet findes i Valencias krav, som menes at være langt over, hvad Barca i første omgang havde antaget. I Barca føler man ikke, at man kan leve op til Valencias krav, og derfor har man valgt at afbryde forhandlingerne hvorfor Rodrigo lige nu ikke ser ud til at landet i Barca.

Tidligere på dagen kunne Valencia-træner Celades ellers bekræfte både forhandlinger og at Rodrigo var landet i Barcelona, men kravene umuliggør altså transferen og derfor er det hele brudt sammen.Valencias præsident landede også i Barcelona i går. Det gjorde han for at lukke handlen. I dag var der planlagt et møde med Barcas ledelse og det var altså her, at catalanerne pludselig slog øjnene op, da Valencia kom med sine krav. Umiddelbart er der ikke tale om transfersummen, men mere de 'løse' aftaler og klausuler, som Barca ikke ønskede at være en del af.

Slutteligt skulle Bruno Fernandes være et led mellem de to parter, men han ser nu ud til at knytte sig til Manchester United hvorfor Barca ikke kan købe ham og dernæst sende ham til Valencia i en byttehandel, som sender Rodrigo den anden vej - begge på en lejekontrakt.

Selvom forhandlingerne er brudt ned og Barca ikke henter Rodrigo, så har catalanerne fortsat andre angribere på blokken. En forstærkning skal lande - det har præsident Bartomeu bekræftet. Nu er spørgsmålet bare hvem pilen peger på.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder