Annonce


Annonce

Annonce

Abel Ruiz rykker til Portugal i dag

Nyheder - 29. januar 2020




Abel Ruiz underskriver i dag sin kontrakt med S.C. Braga. Den Valenci-fødte angriber rejser til Portugal i dag og forventes at gennemgå de sidste detaljer før sit endelig skifte. Der har været meget påstyr omkring hans fremtid på B-holdet, men det ser ud til at ende i dag.

Abel Ruiz' skifte forventes at koste S.C Braga 10 millioner euro. Lægetjekket skal han dog først bestå i dag onsdag hvorefter han skal underskrive sin kontrakt. Det er endnu ikke til at vide, hvad handlen indebærer: Nogle medier mener han bliver udlejet med købsoption mens andre mener der er tale om en permanent transfer.

Ruiz har ikke for alvor fået en chance på førsteholdet. Han fik 21 minutter mod Getafe i sidste sæson og selv med en skadet Luis Suárez er Ruiz langt fra at være tæt på at komme på holdet. Derfor er det bedst for alle parter, at han rykker videre for at udvikle sig selv.

Sporting Lissabon og Alaves var også interesseret, men Braga kom med det største bud og Barca fik sammen med Ruiz aftalt, at han rykker til den portugisiske klub. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abel Ruiz rykker til Portugal i dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder