Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Perez rykker til Roma i dag

Transfermarked - 29. januar 2020Carles Perez rykker til Roma i dag

© AFP


Der menes at være en total aftale mellem FC Barcelona og AS Roma. Carles Perez flyver til Rom i dag for at færdiggøre sit skifte til AS Roma efter at klubberne i aftes nåede til enighed. Barca fik ikke formået at forhandle en vigtig klausul ind i kontrakten.

Roma stod fast ved sine principper og formåede at forhandle en rigtig fin aftale hjem. Barca var klar til at sende Perez afsted, men catalanerne ønskede sig en tilbagekøbsklausul, men det fik de ikke. I stedet bliver Perez købt for omkring 15 millioner euro og så er han permanent Roma-spiller.

Det blev længe diskuteret frem og tilbage da Barca ønskede tilbagekøbsklausulen inkluderet i kontrakten så de kunne udnytte denne såfremt Perez skulle blomstre i Roma. Men italienerne afviste gang på gang og til sidst måtte Perez' agent involvere sig ved at hoppe på Romas vogn og afvise klausulen over for Barca.

Perez havde adskillige gode tilbud på hånden men Romas sportslige projekt tiltalte ham mest og derfor sætter han sig ombord på et fly senere i dag onsdag for at flyve til Rom og underskrive sin nye kontrakt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder