Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca kæmper for at sælge Rakitic nu

Transfermarked - 29. januar 2020Avis: Barca kæmper for at sælge Rakitic nu

© Valenti Enrich


FC Barcelona har endnu ikke lukket døren for at sælge Ivan Rakitic i dette transfervindue. Det trænger op til at blive nogle hæsblæsende timer på Camp Nous kontor, da man fortsat mangler at få solgt et par spillere ligesom man skal have en aftale på plads med en ny angriber.

Rakitic selv er ikke interesseret i at skifte, men den minimale spilletid kan få ham på andre tanke og det er en grundig overvejelse, som han står over for. Han slår til hvis en storklub banker på hans dør, ellers er han klar til at blive i Barcelona for at kæmpe for sin plads på holdet.

Barca og Juventus har et godt forhold til hinanden og har også været i snak omkring Rakitic' fremtid, men man har ikke formået at finde en løsning, da Juventus' interesse ikke var så stor, at de bare skulle have ham. Men Barca opgiver ikke håbet om et salg af kroaten.

Inter og Manchester United har også udvist interesse, men det har været mere sporadiske beskeder frem og tilbage uden at der har været noget konkret. Barca håber dog på, at man i de døende timer af transfervinduet kan få sendt Rakitic ud af døren så man kan få penge ind og samtidig åbne op for et talent i truppen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder