Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Arsenal prissætter Aubameyang

Transfermarked - 29. januar 2020




Efter at forhandlingerne med Valencia for Rodrigo Moreno kollapsede i aftes, skal FC Barcelona nu på jagt efter en anden angriber. Straks efter kollapset forlød det, at catalanerne så Dusan Tadic som plan B, men nu fortæller Sport, at Barca meget vel kan være på vej efter Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal har været afvisende over for et salg af deres kaptajn, men alligevel har Barca angiveligt formået at tilkæmpe sig et beløb, som Arsenl vil kræve såfremt der bliver tale om et salg. Aubameyang koster 60 millioner euro.

Den 30-årige angriber har en kontrakt med Arsenal frem til sommeren 2021, så der skal gå halvandet år før han kan forlade Arsenal gratis - men det er ikke Barcas plan. De har brug for en angriber lige nu og her til at dække ind for Suárez, der er ude i fire måneder.



Arsenal-træner Arteta henviste til Aubameyangs egne ord, da han bleve spurgt ind til en eventuel transfer. Her forklarede angriberen, at han er meget glad for at være i Arsenal. Til gengæld er Arteta klar over, at det bliver svært at holde fast i Aubameyang hvis ikke Arsenal kvalificerer sig til Champions League.

Aubameyang rykkede fra Dortmund til Arsenal i 2018 i jagten på trofæer, men det har ikke været positivt på den front hidtil hvorfor det helt sikkert vil glæde ham, hvis Barca bankede på hans dør. Adskillige engelske rapporter meddeler, at Barca har Aubameyang i kikkerten efter kollapset af Rodrigo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Arsenal prissætter Aubameyang

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder