Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Albanske Rey Manaj trænede med førsteholdet

Copa del Rey - 30. januar 2020Albanske Rey Manaj trænede med førsteholdet

© AS


Det er ikke længe siden, at FC Barcelona kunne bekræfte transferen af den albanske angriber Rey Manaj. Han havde nok næppe tænkt, at han så hurtigt ville få lov til at træne med førsteholdet - men i går blev han ringet op af Quique Setién, som bad ham træne med.

Her var Setiéns plan at se Rey Manaj an i fraværet af Luis Suárez og taget i betragtning af, at man i aften møder Leganés i Copa del Rey, hvor der bør være mulighed for at prøve nye spillere af, selvom man skuffede gevaldigt ude mod Ibiza og Valencia og derfor bør stille stærkt op i dag i jagten på en sikker sejr.

Rey Manaj er faktisk B-holdets eneste spidsangriber efter at Alejandro Marques rykkede til Juventus mens Abel Ruiz er på vej til Braga. Rey Manaj er en 22-årig albansk angriber, som landede i klubben i sidste uge.

B-træner Garcia Pimienta startede med Rey Manaj på banen mod Ejea og her spillede han en rigtig fin kamp og fik undervejs scoret, men målet blev dog annulleret. Han er godt i gang med at lære spillestilen og spilmønstret på holdet, men han er godt på vej og han kan i dag håbe på, at Setién udtager ham til kampen mod Leganés.

Rey Manaj scorede syv mål i 30 kampe hos Albacete, da han var på leje fra Inter.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder