Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién er ikke bekymret

Nyheder: Af Lars Ravn - 31. januar 2020Setién er ikke bekymret

© Valenti Enrich


Quique Setién er ikke bekymret over, at der ikke er kommet nogen ny angriber til klubben på trods af den intensive jagt på en afløser for den skadesramte Luis Suarez. I går meldte Guilermo Amor nemlig ud, at Barcelona har indstillet angriber jagten.

- Jeg er helt roligt, og det vil jeg blive ved med. Der kommer til at være en risiko for skader, men jeg har tillid til de spillere vi har. Det har ikke været muligt at hente en angriber, for der var ikke noget der passede os, udtalte Setién, ifølge mediet Sport, efter Barcelonas sejr på 5-0 over Leganés i Copa del Rey.

I gårsdagens kamp i pokalturnering havde Setién placeret Griezmann på toppen, men Ansu Fati og Messi spillede på kanterne. Spørgsmålet er blot hvad Setién vil gøre hvis en af de tre spillere bliver skadet. Barcelonas nye træner kan derfor blive tvunget til at tænke i alternative løsninger hvis der kommer en skade til en af angriberne.

Barcelona valgte i går at sælge Carles Perez til Roma hvilket blot gør, at udvalget af angribere bliver endnu mindre. Ligeledes er Abel Ruiz også rygtet væk fra klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

299,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder