Annonce


Annonce

Annonce

Setién er ikke bekymret

Nyheder: Af Lars Ravn - 31. januar 2020




Quique Setién er ikke bekymret over, at der ikke er kommet nogen ny angriber til klubben på trods af den intensive jagt på en afløser for den skadesramte Luis Suarez. I går meldte Guilermo Amor nemlig ud, at Barcelona har indstillet angriber jagten.

- Jeg er helt roligt, og det vil jeg blive ved med. Der kommer til at være en risiko for skader, men jeg har tillid til de spillere vi har. Det har ikke været muligt at hente en angriber, for der var ikke noget der passede os, udtalte Setién, ifølge mediet Sport, efter Barcelonas sejr på 5-0 over Leganés i Copa del Rey.

I gårsdagens kamp i pokalturnering havde Setién placeret Griezmann på toppen, men Ansu Fati og Messi spillede på kanterne. Spørgsmålet er blot hvad Setién vil gøre hvis en af de tre spillere bliver skadet. Barcelonas nye træner kan derfor blive tvunget til at tænke i alternative løsninger hvis der kommer en skade til en af angriberne.

Barcelona valgte i går at sælge Carles Perez til Roma hvilket blot gør, at udvalget af angribere bliver endnu mindre. Ligeledes er Abel Ruiz også rygtet væk fra klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setién er ikke bekymret

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder