Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Dembélé er vores januar-signing

Transfermarked - 1. februar 2020Setién: Dembélé er vores januar-signing

©


Der er ingen tvivl om, at man i FC Barcelona gerne havde set en angriber komme til klubben i januars transfervindue. Flere emner blev taget op og Rodrigo var endda i Barcelona mens Bakambu var på vej til Barcelona, men i sidste ende måtte Barca slukke lyset på kontoret uden at have gennemført en transfer.

En transfer var måske nødvendigt taget i betragtning af, at man har mistet en så stor spiller som Luis Suárez. Ledelsen kunne dog ikke lande en aftale, og derfor må Quique Setién finde sig i den trup, han havde før transfervindue - blot uden Aleña, Wagué og Perez.

Ousmane Dembélé har været ude med en skade i en længere periode men ventes klar i denne måned. På dagens pressemøde forklarede Setién, at franskmanden er klubbens signing.

- Det gør mig ikke noget, at vi ikke har hentet nogen spillere. Vi kommer til at få en ekstraordinær spiller i Dembélé tilbage. Dembélé er ikke med i truppen til kampen i morgen, da vi ikke ønsker at fremskynde hans comeback.

- Udekampe er et problem for os. Vi må forsøge at vende situationen og næste uges to kampe er en god start, forklarede Setién med hentydning til kvartfinalen i Copa del Rey ude mod Athletic Bilbao samt ligakampen sydpå mod Real Betis på Benito Villamarin.

- Hvordan Levantes spiller kommer ikke til at påvirke vores tilgang til kampen. Det bliver en knap så komfortabel kamp, det ved vi; de har kvaliteten til at slå til mod os. At vi har bolden meget kan være ligegyldigt. Jeg vil have boldbesiddelse med mening - der skal ske noget, når vi er på bolden. Afleveringerne skal frem i banen.

- Arturo Vidal modtog et slag, men det er ikke noget sriøst. Jeg er ikke typen, som løber risiko med den slags og da vi ikke har en bred trup, så tager jeg det meget roligt. Vidal har en masse energi og er altid positiv og det hjælper os. Jeg beder ham ikke om de samme ting, som jeg beder fra Griezmann - men vi har altså set Vidal assistere med hælen.

- Hvis jeg var en modstander, så ville jeg aldrig tænke, at Barca er ude af kampen om at vinde Champions League. Ud af de 8-10 hold der kan vinde, er der altså kun én vinder.

- Med Umtiti og Lenglet har vi to venstrebenet forsvarsspillere. Vi kommer til at bruge dem begge i løbet af den resterende del af sæsonen, konkluderede Setién.

Der er kamp mod Levante i morgen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn MESSI 10

579,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder