Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter arbejder på en forlængelse af Lautaro Martinez

Transfermarked - 2. februar 2020Inter arbejder på en forlængelse af Lautaro Martinez

©


FC Barcelona har længe haft et godt øje til Inters argentinske bomber Lautaro Martinez og man håber på, at man kan udnytte hans frikøbsklausul til sommer, men inden da må catalanerne håbe på, at han ikke takker ja til en ny Inter-aftale, for så bliver det langt dyrere at hente ham for Barca.

Aftalen i kontrakten går på, at Martinez' frikøbsklausul falder til 111 millioner euro i de første to uger af juli måned. Det er en situation, som Barca vil udnytte, men det kræver, at Martinez selv ønsker at skifte klub. Netop på grund af den situation, ønsker Inter at forbedre Martinez' aftale og øge frikøbsklausulen.

Inter håber på, at man kan holde på Lautaro Martinez. Kan det ikke lykkes, så er håbet, at han takker ja til en kontraktforlængelse som samtidig øger han frikøbsklausul således at Inter får endnu flere penge den dag han vælger at forlade klubben.

Lautaro Martinez har bombet 16 mål i nettet i 27 kampe i denne sæson og mens Inter kender til Barcas interesse i håbet om at erstatte Luis Suárez på sigt, så arbejder italienerne benhårdt på at forlænge kontrakten. Her må Barca håbe, at Martinez takker pænt nej tak for netop at vise, at han er klar til at Barca henter ham til sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder