Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic: Blev ikke behandlet godt af Valverdes stab

Nyheder - 3. februar 2020Rakitic: Blev ikke behandlet godt af Valverdes stab

©


Ivan Rakitic stod efter opgøret mod Levante frem og forklarede sin version af transfervinduet sidste måned. Der var rygter om, at han skulle vide, og han erkender da også at han overvejede om det var på tide at trække stikket i FC Barcelona. Som bekendt blev han i klubben og i går startede han inde.

Den 31-årige midtbanespiller fik alle 90 miutter i 2-1-sejren over Levante søndag aften i sin bare ottende ligastart i denne sæson. Han var rygtet til Manchester United og Juventus gennemhele transfervinduet, men endte altså med at blive i Barca.

Efter kampen mod Levante tog han bladet fra munden og talte ud. Han konstaterede, at han ikke var tilfreds med sin situation i klubben gennem de sidste seks måneder, men erkendte samtidig, at det var en realitet, som han måtte acceptere.

- Der har været mange ting, som jeg ikke brød mig om. Jeg kan sige det uden at tøve. Alle ved, at der er folk, som skal tage beslutninger og det gælder om at grine og nyde, fortæller han ifølge Goal og følger op:

- Når dagen er omme er alle de gode ting bedste for klubben. Som spiller må vi acceptere, at vi ikke forstår alt.

- Tiden er ikke inde til at tale om mine manglende glæde. Jeg er glad for at have spillet mod Levante og det ved alle. Alt er sket og jeg har vendt siden - nu tænker jeg ikke så meget på det mere.

- Man skal forsøge at arbejde på bedst mulig vist for nu kommer sæsonens afgørelse og jeg ønsker, at mine kollegaer, trænere og fans kan regne med mig.

- Behandlingen fra Valverdes trænerstab var ikke den bedste. Det var en dårlig tid for mig, men det hører til fortiden, kom det videre fra Rakitic, som altså erkender, at tiden var dårlig, men at han nu har vendt siden og håber på en bedre tid under Quique Setién.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder