Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: El Clásico er programsat

El Clasico - 3. februar 2020
Officielt: El Clásico er programsat

© Tribuna


For nogle uger siden kunne La Ligas chef Javier Tebas fortælle, at El Clásico med stor sandsynlighed bliver spillet i starten af marts. Den påstand er netop blevet bekræftet og nu kan nedtællingen for alvor begynde frem mod El Clásico på Bernabeu.

Som bekendt spillede Barca en utrolig dårlig kamp mod Real Madrid på Camp Nou senest, hvor Real Madrid med sagtens kunne have snuppet sejren. Det skete ikke og nu skal de to mandskaber snart krydse klinger igen og den kamp bliver afviklet den 1. marts klokken 21.00 på Estadio Santiago Bernabéu.

Dermed er kamptidspunktet for El Clásico endelig bekræftet og man kan derfor planlægge både med venner og familie herhjemme hvis man skal se den sammen og ikke mindst hvis man har tænkt sig at rejse til Madrid for at overvære kampen fra tæt hold.

Real Madrid er lige nu tre point foran Barca, men der resterer endnu et par ligakampe inden de to hold mødes og derfor er det ikke sikkert, at stillingen er lige så tæt når man mødes på Bernabeu. Her på BarcelonaFC.dk har vi taget et kig på de to holds kampprogram forud for El Clásico - Se det her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder