Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Atletico Madrid vil kapre såret Rakitic

Transfermarked - 4. februar 2020Medie: Atletico Madrid vil kapre såret Rakitic

© Bild


Efter sejren hjemme mod Levante var Ivan Rakitic ude og fortælle om den dårlige behandling fra Ernesto Valverdes stab, men at det nu er fortid efter at Quique Setién er landet i klubben. Ikke desto mindre skal Rakitic ikke se frem til at få samm antal minutter som det har været tilfældet i mange sæsoner. Og det vil Atletico Madrid udnytt.

Både Juventus og Manchester United har været interesseret i Rakitic, og han overvejede da også et skifte, men trænerskiftet i Barcelona fik ham til at tage chancen ved at blive og nu er spørgsmålet hvor meget spilletid han får at Setién på sigt.

Men ifølge El Larguero på Cadena SER, har Atletico Madrid Rakitic som et stort emne til sommer. Det er ikke første gang, at Atletico Madrid viser interesse i ham, det skete også i 2014, da han dog valgte at rykke fra Sevilla til Barca i stedet.

Rakitic kontrakt løber frem til sommeren 2021 med en frikøbsklausul på 125 millioner euro. Han fylder 32 år den 10. marts, så hvis Barca skal suge mønt ud af ham, så er det ved at være på tide med et salg. Han har spillet 292 kampe for Barca og runder utvivlsomt 300 i løbet af sæsonen.

Sæsonen startede skidt for Rakitic, da han helt tydeligt ikke var den store figur i Valverdes plan. Valverde selv ønskede at sælge Rakitic i sommers, men kroaten valgte at blive i klubben. Han får næppe mere spilletid i fremtiden, så alt tyder på, at han er i gang med sin sidste sæson i Barca.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder