Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Disse angribere kan erstatte Dembélé

Transfermarked - 5. februar 2020Disse angribere kan erstatte Dembélé

© Daily Star


At Ousmane Dembélé er skadesplaget er ingen hemmelighed. Han blev skadet mens han var skadet og nu skal Barca muligvis på markedet for at hente en ny offensiv spiller til trods for at transfervinduet er lukket. De spanske regler tillader det nemlig i Barcas situation.

Det skal være en spiller fra den bedste eller næstbedste spanske fodboldrække eller en kontraktløs spiller og derfor er mulighederne begrænset. Her er en liste over mulige emner, som Barca kan gå efter:

Cristhian Stuani (Girona)
Willian Jose (Real Sociedad)
Loren (Real Betis)
Carlos Bacca (Villarreal)
Kevin Gamiero (Valencia)
Angel (Getafe)
Molina (Getafe)

Listen viser ifølge Marca de spillere, som Barca har oppe at vende - inklusiv B-spillerne Rey Manaj, Kike Saverio og Hirobi Abe. Det er et større puslespil, som skal gå op og man ved på forhånd, at en B-spiller næppe får lige så meget spilletid som hvis man køber en spiller udefra. Der er en enorm erfaring til forskel.

Der ventes at komme en ny melding omkrnig Dembélés skade i løbet af onsdagen og her vil man ligeledes blive klogere på om han skal opereres og er ude i resten af sæsonen, som det meddeles.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder