Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Disse angribere kan erstatte Dembélé

Transfermarked - 5. februar 2020




At Ousmane Dembélé er skadesplaget er ingen hemmelighed. Han blev skadet mens han var skadet og nu skal Barca muligvis på markedet for at hente en ny offensiv spiller til trods for at transfervinduet er lukket. De spanske regler tillader det nemlig i Barcas situation.

Det skal være en spiller fra den bedste eller næstbedste spanske fodboldrække eller en kontraktløs spiller og derfor er mulighederne begrænset. Her er en liste over mulige emner, som Barca kan gå efter:

Cristhian Stuani (Girona)
Willian Jose (Real Sociedad)
Loren (Real Betis)
Carlos Bacca (Villarreal)
Kevin Gamiero (Valencia)
Angel (Getafe)
Molina (Getafe)

Listen viser ifølge Marca de spillere, som Barca har oppe at vende - inklusiv B-spillerne Rey Manaj, Kike Saverio og Hirobi Abe. Det er et større puslespil, som skal gå op og man ved på forhånd, at en B-spiller næppe får lige så meget spilletid som hvis man køber en spiller udefra. Der er en enorm erfaring til forskel.

Der ventes at komme en ny melding omkrnig Dembélés skade i løbet af onsdagen og her vil man ligeledes blive klogere på om han skal opereres og er ude i resten af sæsonen, som det meddeles. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Disse angribere kan erstatte Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder