Annonce


Annonce

Annonce

Agent fik vanvittigt beløb for Trincão-handel

Nyheder: Af Lars Ravn - 5. februar 2020




FC Barcelona sikrede sig på sidstedagen i det netop afsluttede transfervindue den portugisiske angriber Francisco Trincão fra Braga. Som en del af handlen udlejede Barca Abel Ruiz til Braga, som klubben fra Portugal er forpligtet til at købe til sommer.

Der var angiveligt flere storklubber, som var interesseret i angriberen fra Portugal, men de blev overhalet indenom af den spanske storklub. Skiftet menes at koste Barcelona 230 millioner kroner for det 20-årige talent, men nu er det kommet frem, at angriberens agent tog sig godt betalt for sin rolle i handlen.



Superagenten Jorge Mendes, som blandt andet repræsenterer store navne som Cristiano Ronaldo, Bernado Silva, Joao Cancelo og ikke mindst José Mourinho, repræsenterer også Trincão. Og ifølge det spanske medie Sport, modtog Mendes angiveligt 52 millioner kroner for at hjælpe til med handlen.

At agentens honorar løber op i 52 millioner kroner for sit medvirke i handlen bekræfter blot, at honorarerne til agenterne er ved at stikke helt af, og Barca har dermed betalt agenten et honorar som svarer til 22,6 procent af transfersummen. Her kommer Jorge Mendes naturligvi ind med sit speciale i at skabe enorme handler - deraf titlen som superagent. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Agent fik vanvittigt beløb for Trincão-handel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder