Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué trænede ikke med - ny skade?

Skader - 5. februar 2020Piqué trænede ikke med - ny skade?

© BR


FC Barcelona har sluppet den ene dårlige nyhed ud efter den anden i disse dage og i dag er der måske kommet endnu en dårlig nyhed frem. Gerard Piqué deltog nemlig ikke i dagens træning og spørgsmålet går på om han nu også er skadet.

Efter at Ousmane Dembélé netop var på vej tilbage, men i stedet fik et gigantisk tilbagefald med en ny, slem skade, var det dårligt nyt for Quique Setién, da Piqué i dag kun kunne træne alene. Hvad der er i vejen med forsvarsspilleren vides ikke, men det er dårligt nyt frem mod kampen mod Athletic Bilbao i morgen.

Piqué har karantæne mod Real Betis i weekenden, så han var spået en plads i startopstillingen i morgen, men nu viser det sig at han måske slet ikke kommer i spil. Mere information lukker klubben ud i løbet af dagen - medmindre man må vente til Setién dukker op til pressemøde.

Den gode nyhed - trods alt - var at Arturo Vidal kunne træne med efter at han måtte tage en pause og sidde ude i weekendens hjemmekamp mod Levante. Derudover trænede Inaki Pena, Morer, Araujo, Chumi, Collado, Riqui Puig, Saverio og Ansu Fati med.

Barca møder Athletic Bilbao på udebane i Copa del Rey i morgen aften klokken 21.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder