Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Abidal kan forlade Barcelona!

Nyheder - 5. februar 2020




Det enorme drama, som netop nu udspiller sig i Barcelona, efter at Lionel Messi valgte offentligt at svare på Eric Abidals negative udtalelser, har fået præsident Josep Maria Bartomeu til at indkalde til et hastemøde. Og det møde finder sted i dag.

Det er tale om et decideret krisemøde, som ifølge RAC1 kan få store konsekvenser for Eric Abidal. Bartomeu er ikke i Barcelona, men han lander i El Prat lufthavn i dag og kører direkte ud til Camp Nou, hvor mødet bliver afholdt. Der er store problemer i Barcelona, og de skal fikses meget hurtigt.

Messi har aldrig lagt sig ud med ledelsen på denne måde og derfor er der tale om en helt ny situation, hvor det gælder for Bartomeu om at få styr på sine ansatte. Det forlyder ifølge RAC1, at udfaldet er, at Abidal slet ike fortsætter i klubben.

Messi har muligheden for at rive sin kontrakt i stykker og situationen udspiller netop som cheftræner Quique Setién har udtalt, at han vil gøre alt for at holde Messi glad. Det er da også logisk, at det er det bedste, og så nytter det ikke at Abidal går ud og skyder mod spillerne i truppen. Spørgsmålet er om Messi allerede har tænkt på sin fremtid og at beslutningen er taget.

Abidal har ikke gjort det godt i sit job i de seneste mange måneder. Han har ikke formået at hente en 9'er ind som erstatning for Suárez, og han formåede ikke at snøre PSG i sommers og kapre Neymar. Desuden stod han også bag stuntet med Bakambu. Her var der dog ikke noget forkert - men håndteringen var bestemt ikke Barca værdi.

Lige nu er alt muligt. Bartomeu kan vælge at afskedige Eric Abidal, men Abidal selv kan også vælge at lægge sin opsigelse. Mediet melder i hvert fald at alt er muligt - naturligvis også at Abidal fortsætte, men der skal ske noget damage control og Bartomeu er manden til at styre showet. I løbet af dagen kommer der helt sikkert nye informationer ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Abidal kan forlade Barcelona!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder