Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Abidal kan forlade Barcelona!

Nyheder - 5. februar 2020Medie: Abidal kan forlade Barcelona!

©


Det enorme drama, som netop nu udspiller sig i Barcelona, efter at Lionel Messi valgte offentligt at svare på Eric Abidals negative udtalelser, har fået præsident Josep Maria Bartomeu til at indkalde til et hastemøde. Og det møde finder sted i dag.

Det er tale om et decideret krisemøde, som ifølge RAC1 kan få store konsekvenser for Eric Abidal. Bartomeu er ikke i Barcelona, men han lander i El Prat lufthavn i dag og kører direkte ud til Camp Nou, hvor mødet bliver afholdt. Der er store problemer i Barcelona, og de skal fikses meget hurtigt.

Messi har aldrig lagt sig ud med ledelsen på denne måde og derfor er der tale om en helt ny situation, hvor det gælder for Bartomeu om at få styr på sine ansatte. Det forlyder ifølge RAC1, at udfaldet er, at Abidal slet ike fortsætter i klubben.

Messi har muligheden for at rive sin kontrakt i stykker og situationen udspiller netop som cheftræner Quique Setién har udtalt, at han vil gøre alt for at holde Messi glad. Det er da også logisk, at det er det bedste, og så nytter det ikke at Abidal går ud og skyder mod spillerne i truppen. Spørgsmålet er om Messi allerede har tænkt på sin fremtid og at beslutningen er taget.

Abidal har ikke gjort det godt i sit job i de seneste mange måneder. Han har ikke formået at hente en 9'er ind som erstatning for Suárez, og han formåede ikke at snøre PSG i sommers og kapre Neymar. Desuden stod han også bag stuntet med Bakambu. Her var der dog ikke noget forkert - men håndteringen var bestemt ikke Barca værdi.

Lige nu er alt muligt. Bartomeu kan vælge at afskedige Eric Abidal, men Abidal selv kan også vælge at lægge sin opsigelse. Mediet melder i hvert fald at alt er muligt - naturligvis også at Abidal fortsætte, men der skal ske noget damage control og Bartomeu er manden til at styre showet. I løbet af dagen kommer der helt sikkert nye informationer ud.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder