Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Getafe-chef: Forstår hvis Angel skifter til Barca

Transfermarked - 5. februar 2020Getafe-chef: Forstår hvis Angel skifter til Barca

© Goal


FC Barcelona er blevet lammet i offensiven af tabet af Luis Suárez samt den helt nye skade til Ousmane Dembélé. Franskmanden var ellers netop på vej tilbage, men nu meldes han ude i resten af sæsonen og således kan Barca hente en angriber ind selvom transfervinduet er lukket.

Rygterne går på, at Barca blandt andet har kig på Getafes målmager Angel Rodriguez, og Getafe-chefen Angel Torres erkender da også at han ikke vil have noget imod hvis Rodriguez gennemfører et muligt skifte.

- Det er klart, at det vil være et stort tab for os hvis vi mister Angel, men vi er klar til at tackle situationen. Der er ikke noget nyt at fortælle om Barcas interesse, fortæller chefen ifølge Mundo Deportivo.

- Angel kan tjene flere penge hvis han skifter, så det er helt forståeligt, fortæller han yderligere og erkender således at et skifte ikke vil komme bag på ham, og at Rodriguez også har gjort sig fortjent til et eventuelt skifte.

Barca kan kun kigge på den bedste- eller næstbedste spanske liga i jagten på en erstatning for Ousmane Dembélé.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

449,- DKK

245,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder