Annonce


Annonce

Annonce

Getafe-chef: Forstår hvis Angel skifter til Barca

Transfermarked - 5. februar 2020




FC Barcelona er blevet lammet i offensiven af tabet af Luis Suárez samt den helt nye skade til Ousmane Dembélé. Franskmanden var ellers netop på vej tilbage, men nu meldes han ude i resten af sæsonen og således kan Barca hente en angriber ind selvom transfervinduet er lukket.

Rygterne går på, at Barca blandt andet har kig på Getafes målmager Angel Rodriguez, og Getafe-chefen Angel Torres erkender da også at han ikke vil have noget imod hvis Rodriguez gennemfører et muligt skifte.

- Det er klart, at det vil være et stort tab for os hvis vi mister Angel, men vi er klar til at tackle situationen. Der er ikke noget nyt at fortælle om Barcas interesse, fortæller chefen ifølge Mundo Deportivo.

- Angel kan tjene flere penge hvis han skifter, så det er helt forståeligt, fortæller han yderligere og erkender således at et skifte ikke vil komme bag på ham, og at Rodriguez også har gjort sig fortjent til et eventuelt skifte.

Barca kan kun kigge på den bedste- eller næstbedste spanske liga i jagten på en erstatning for Ousmane Dembélé. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Getafe-chef: Forstår hvis Angel skifter til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder