Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fyringstruet: Barca lukker intet ud om Abidal

Nyheder - 5. februar 2020Fyringstruet: Barca lukker intet ud om Abidal

© BR


Man skal ikke begynde at pege fingre af sine kollegaer i al offentlighed. Det burde en mand som Eric Abidal vide eftersom han selv har været en del af FC Barcelona som spiller og derfor kender til spillernes måde at se tingene an på. I dag er han sportsdirektør i Barca og selvom hans arbejde i sig selv har været ekstremt skuffende, så har han nu skabt sig et helt andet problem.

Som bekendt gik han i medierne og fortalte, at nogle af spillerne ikke arbejdede hårdt nok og det gad Messi ikke at gøre på hvorfor han tog til Instagram med en længere besked hvor han blandt andet bad Abidal om at sætte navn på de spillere, som han ikke mener arbejder hårdt nok. I øjeblikket er det en duel mellem Abidal og Messi - men præsident Bartomeu er manden, som skal redde situationen.

Handlekraft er ikke ligefrem det, man oftest ser fra Barcas ledelse, men lige nu skal der ske noget. Bartomeu er landet i Barcelona i dag og der meldes om et møde lige nu på klubbens kontorer, hvor man skal forsøge at finde hoved og hale i situationen og derudover står Bartomeu over for en kæmpe beslutning: Skal han fyre Abidal for sin stikpille mod klubbens egne spillere?

Normalt får medier som Mundo Deportivo, RAC1 og Sport få beskeder omkring, hvad der kommer til at ske, men hele dagen er foregået i totalt hemmelighed og intet er sluppet ud. Ingen ved, hvad der kommer til at ske og ligesom man ofte kender til et køb af en spiller længe før det sker, så ved medierne på nuværende ingenting.

- Totalt hemmeligt i Barca i forbindelse med beslutningen om Eric Abidals fremtid. Klubben har ikke givet et fingerpeg om, hvad der kommer til at ske, og de har kun tænkt sig at melde ud, når beslutningen er truffet, skriver Mundo Deportivo i deres dækning af sagen.

Alle pile peger mod en fyring, men Bartomeu har vist sig som en mand med mærkværdige beslutninger, så man kan absolut ikke vide noget på forhånd.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder