Annonce


Annonce

Annonce

Setien: Jeg forholder mig kun til fodbold

Nyheder - 5. februar 2020




En bombe blev smidt i Barcelonas bagland tirsdag aften da Lionel Messi gik offentligt ud på Instagram, og kritiserede Eric Abidal for hans udtalelser omkring holdets arbejdsindsats under Ernesto Valverde. Barcas ledelse, som allerede i forvejen var i stormvejr, er for alvor kommet under pres efter tirsdagens hændelser, og Quique Setien kunne heller ikke undgå at skulle forholde sig til sagen til dagens pressemøde. Selv ville han dog hellere forholde sig til den kommende Copa del Rey kvartfinale ude mod Athlectic Club.

- De fleste ting er vigtige, men det her påvirker ikke mig. Vi talte om det i et minut, også vendte vi i stedet fokus mod kampen.

- Det er fodbold, der interesserer mig. Alt andet kan jeg ikke kontrollere, så jeg slider ikke mig selv ned ved at bekymre mig om det.

- Alt andet en fokus på fodbold, hjælper mig ikke i mit arbejde, så venligst snak til mig omkring fodbold for det andet tænker jeg ikke på.

Selv med Setiens meget klare svar omkring hans holdninger til tirsdagens begivenheder, handlede resten af pressemødet meget om emnet. Dog fik han også lov til at snakke om den svære udekamp på San Memes.

- Det kommer til at blive en spænende kamp. Begge hold går ind til kampen med en klar intention om at gå videre.

- Vi vil have initiativet, men Athletic vil komme til at presse os hårdt.

- Vi ved, at det ikke vil blive en nem kamp, men vi ser frem til det, og er fokuseret på at gå videre.

Afhængende hvad der kommer til at ske i og omkring Barcelona det næste stykke tid, er det bestemt en sandsynlighed, at det ikke er sidste gang, at Setien skal forholde sig til uro i ledelsen.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setien: Jeg forholder mig kun til fodbold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder