Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti i retten: Rejser ikke med holdet til Bilbao

Copa del Rey - 6. februar 2020Umtiti i retten: Rejser ikke med holdet til Bilbao

© Goal


FC Barcelona fik måske den sværeste modstander i Copa del Rey, da de for en uge siden under lodtrækningen kom op af bowlen sammen med Athletic Bilbao og tilmed på udebane. Catalanerne har det historisk set svært mod baskerne, og i aften gælder det om at vinde for at komme videre til semifinalen.

Samuel Umtiti er blandt de spillere, som skal med til Bilbao, men hans optakt til kampen bliver bestemt ikke normal. Således rejser han ikke med truppen til Baskerlandet - han støder først senere til sine holdkammerater på hotellet. Det skyldes, at han skal en tur forbi retten, hvor en udlejer har anklaget ham.

Tidligere har Umtiti lejet et hus og med utrolig dårlig stil valgte han at forlade huset i opløst tilstand: Adskillige ting var smadret og han valgte at lave en aftale med udlejeren om at betale sig fra det. Aftalen lød på godt 90.000,- kroner, men så tog det hele en drejning. Udlejeren fandt ud af, at Umtiti spillede for FC Barcelona og dermed vidste han, at Umtiti tjener godt med penge.

Udlejeren valgte derfor at hæve beløbet fra 90.000,- kroner til 1,3 millioner kroner, men det mente Umtiti ikke var rimeligt og mens han nægtede, truede udlejeren med at gå rettens og pressens vej. Og det er her, vi er nu. Begge parter har opført sig på grænsen til det barnlige, og det må Umtiti nu bruge tid på at flette sig ud af. Og uheldigvis for Umtiti falder det på en kampdag.

Nu skal en dommer beslutte, hvordan situationen skal ende og da det sker i dag, kan Umtiti ikke rejse med sine holdkammerater til Bilbao. I stedet må han tage et senere fly. Han fik muligheden for at springe helt over, men han valgte at stille sig til rådighed for Quique Setién og under normale omstændigheder starter Umtiti på bænken i aften, da optakten ikke lige frem er det, som en træner ønsker for sine spillere.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder