Annonce


Annonce

Annonce

Neymar: Messi er historiens bedste

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. februar 2020




Paris Saint-Germains brasilianske super-dribler, Neymar, har ved flere lejligheder udtrykt sin beundring for sin ven og tidligere holdkammerat, Lionel Messi, som han mener er historiens bedste fodboldspiller.

I et interview med FIFA har Neymar sat ord på sin Messi-beundring, samt givet sit syn på den nære fremtid hvor Kylian Mbappe bliver verdens bedste fodboldspiller - ihvertfald ifølge Neymar selv.

- Det var en meget speciel periode i mit liv, da jeg spillede side om side med Messi. Vi blev nære venner og vi fandt hurtigt kemien med hinanden på banen, sagde Neymar.

- Af alle de spillere jeg har set er der ingen som kommer i nærheden af Lionel Messi. Han er den bedste i fodboldhistorien, efter min opfattelse.

Neymar spår samtidig at PSG´s supertalent, Kylian Mbappe, vil overtage fodbold-herredømmet om kort tid.

- Kylian er et fænomen. Han har mulighed for at blive den bedste i verden, hvis han fortsætter i samme spor.

- Det er en kæmpe ære at spille sammen med Kylian. Jeg elsker at spille sammen med ham, sagde den brasilianske landsholdsspiller om sin angrebsmakker.

Lionel Messi og Neymar har sammen vundet otte titler i de fire år i Barcelona - i en tid hvor MSN-duoen indtog den europæiske scene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar: Messi er historiens bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder