Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca desperat: Kigger mod Betis

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 6. februar 2020Barca desperat: Kigger mod Betis

© SPORT


FC Barcelonas angribere, Luis Suarez og Ousmane Dembele, er begge ramt af langvarige skader, som jo betyder at La Liga-mestrene er hårdt ramt i offensiven - netop som den afgørende fase indledes i Champions League og ligaen.

Catalanerne er desperate.

Ifølge mediet SPORT kan FC Barcelona derfor være på vej til at foretage et impulskøb i La Liga, efter at transfermarkedet jo er smækket i, som jo betyder at Barca kun kan handle spillere fra spanske klubber, samt spanske spillere uden kontrakter.

Her kommer Real Betis´s angriber Borja Iglesias ind i billedet.

Ifølge mediet har Barca allerede taget kontakt til Betis i håb om at få overbevist både Betis og den tidligere Espanyol-stjerne, Borja Iglesias, om at skifte til Camp Nou.

Borja Iglesias blev Espanyols dyreste salg nogensinde, da Betis i sommers betalte omkring 200 mio. kr for angriberen og fik dermed indfriet spillerens frikøbsklausul, så en handel kunne blive en realitet.

Ifølge både rygterne og forlydenheder har Barca ligeledes kastet en snøre ud efter Getafes angriber, Angel Rodriguez, som dog menes at have en lavere pris end Borja Iglesias fra Betis.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

439,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder